ompelu ja kuvitus

Veli ja Varpu vyötiäinen

Täältä saapuu Veli ja Varpu. He ovat ylimmät ystävykset. Veli ja Varpu ovat vyötiäisiä ja viihtyvät siellä missä kaktukset ovat kukassa.

Ensin syntyi Varpu vyötiäinen. Hän syntyi ajatuksesta piirtää eläinhahmo johon en ollut vielä kangasmaailmassa törmännyt. Eppu näki Varpun ja sanoi, että sehän on Veli-vyötiäinen. En enää tiennyt kumpi olisi parempi, Veli vai Varpu ja niin kummatkin saivat jäädä. Onhan se näin parempi, koska ystävyys on tärkeää. Ilman Veliä Varpu olisi yksinäinen.

Omassa mielikuvituksessa vyötiäiset asuvat aavikolla kaktusten ja niiden tuulen mukana vierivien risupallojen seassa. Oikeasti minulla ei ole hajuakaan missä päin maailmaa näihin kumman näköisiin veijareihin törmää. Ehkä myöhemmin pitää ottaa asiasta selvää, mutta siihen saakka Veli ja Varpu viihtyvät hyvin kaktusten joukossa.

Alle olen laittanut muutamia kuvia Velistä ja Varpusta eriväreillä. Kummasti kaikissa kokeiluissani hakeudun aina näiden samojen värien pariin. Ei voi mitään minä niin tykkään noista sävyistä. Oli ihanaa päästä taas pitkästä aikaa piirtelyhommiin ja miettimään miltähän veli ja varpu näyttäisivät kankaana. Mitä mieltä te olette näistä? Pukisitteko lapsenne veli ja varpu paitaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)