Uncategorized

Vanha paita lapselle mekoksi

Pienellä muutoksella muuttui vanha paita lapselle mekoksi. Kuva siihen painettiin oma suunnittelemalla sabluunalla ja tekstiilivärillä.

Kuluikin aika paljon aikaa, että sain taas jotain uutta tehdyksi. Tämä arjen pyörittäminen vaatii oman aikansa, joten en ehdi tekemään niin paljon näitä omia juttuja kun haluaisin. Ideoiminen vie tietty myös oman aikansa sekä puuttuvien materiaalien hankkiminen. Tämä seuraava projekti syntyi kun kävin läpi vanhoja vaatteita, joita olen saanut tuttaviltani. Toteutukseltaan tämä oli helppo ja lopputulokselta erittäin kiva.

Aikuisten lyhythihainen college pusero muuttui Fannylle mekoksi aika pienellä muutoksella. Paidassa oli valmiiksi taskut ja helmassa leveä resori ja ne halusin säästää tähän mekkoon. Kavensin paitaa jonkin verran ja ompelin sen enemmän ”kellon” malliseksi. Kokeilin ommella paidan hihat alkuperäisessä koossa mekkoon kiinni ja se osoittautui onnistuneeksi ideaksi. Pääntien resorin leikkasin vanhasta paidasta, lyhensin sitä hieman ja ompelin mekkoon. Pidän tämän mekon tyylistä kovasti.

Painoin sabluunatekniikalla paitaan kuvan, hevosen ja kukkia. Saman tyylinen hevonen on esiintynyt jutussa http://www.ihanuuksiaideasta.fi/raidallinen-mekko-ja-itse-suunnittelema-kuva/ . Olisin halunnut kuvittaa koko kankaan näillä hevosilla ja kukilla, mutta nyt ei rahkeet riittäneet uuden sabluunan leikkaamiseen kun tätä kuvaa painaessa se hajosi. Olisi ollut kiva nähdä toimisiko tällainen kuviointi koko kankaassa, no ehkä jonain päivänä on aikaa testata sitä.

Tälläinen siitä sitten tuli
Hevone ja kukat
Mallin päällä
Vanha paita lapselle mekoksi
Peetu yritti jatkuvasti sotkea meidän kuvauksia tunkeutumalla kuvaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)