ompelu ja kuvitus

Turbaanipipot kierrättäen

Pipotalkoot jatkuvat edelleen, sillä löysin Pinterestistä kivoja turbaanipipoja ja halusin harjoitella sellaisen ompelua. Ohjeita löytyykin Pinterestistä vaikka millä mitalla erilaisten pipojen ompeluun. Nämä turbaanipipot ompelin punatukkajakaksikarhua.blogspot.com ohjeiden mukaan (en saa tähän jostain syystä onnistunutta linkkiä laitettua). Näillä ohjeilla ei tarvitse välttämättä edes omistaa ompelukonetta vaan pystyt ompelemaan pipon käsin. Itse olin niin laiska, että sorruin osittain ompelukoneella ompeluun. Nämä turbaanipipot syntyivät leggareista, hameista, paidoista ja näiden edellä mainittujen jämäpaloista.

Turbaanipipot kierrättäen.
Turbaanipipot kierrättäen

Näistä turbaanipipoista tuli aivan ihania. Harmikseni kangasta ei ollut riittävästi, että olisin saanut tehtyä turbaanipipon Fannylle. Toisaalta näistä pipoista innostuneena päädyin tilaamaan kolmea erilaista trikookangasta. Ajattelin tehdä Fannyn pipon seeprakuvioisesta kankaasta, koska silloin se sopisi Fannylle kirpputorilta ostamaani kevättakkiin. Tilasin seeprakankaan lisäksi ihanaa kukallista sekä pallollista hattaran väristä trikookangasta. En malta odottaa niiden saapumista.

Tällaisia ihanuuksia tilasin
Peetun päähän nämä sopisivat, mutta eivät ole ehkä ihan Peetun tyylisiä
Tämä pipo on tehty leggareista joissa oli reikä
Söpöä

Nämä kierrättäen valmistamani turbaanipipot olisivat nyt siis ylimääräisiä, koska kangas ei tosiaan riittänyt Fannyn päänmittaan. Päänympärysmitta on mitattu takaraivosta otsaan päin. Kerron kuvissa hattujen koot. Ihanuuksiaideasta Facebook sivujen kautta saa ehkä parhaiten yhteyden minuun jos teidän prinsessa haluaa jonkin näistä turbaanipipoista. Mainittakoon vielä, että nämä on tehty kaksinkertaisesta kankaasta eli vuori löytyy.

Turbaanipipo kierrättäen. Nämä ovat 48cm ympärysmitaltaan, venyvät kyllä.
Vähän pienenpään päähän sopivat turbaanipipot eli ympärys 40cm,venyvät.

Miellyttikö silmääsi joku tilaamistani kankaista? Haluaisitko teidän prinsessalle jostakin niistä tehdyn turbaanipipon? Ole yhteydessä niin tehdään sellainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)