Tekstiilin suunnittelu

Sienitalot

Kesä on mennyt lasten kanssa touhuillessa ja olen suosiolla jättänyt tänne kirjoittelun nyt kesä ajalla vähemmälle. Tietysti meidän häät ja heti perään Peetun syntymäpäivät ovat olleet lisäsyynä kirjoittelun vähyyteen. Olen kuitenkin jonkin verran touhuillut piirustuslehtiöni parissa ja vihdoinkin minulla oli aikaa kokeilla miltä jotkin piirustukseni voisivat näyttää kuosina.

Seuraavan kuosin aihe syntyi kun muistelin lapsuuteni piirustuksia. Lapsena piirtelin todella usein sienitaloja. Piirtäminen oli minulle kuin leikkiä. Mietin kuka talossa asuu, mitä asukas(yleensä mato) siellä talossa tekisi ja kenen kanssa. Piirsin taloihin monta kerrosta, kaikenlaisia huoneita ja huonekaluja, vähän kuin olisin leikkinyt nukkekodilla.

Sienitalojen piirtäminen nyt +30 vuotiaana oli edelleenkin ihanaa, kuin leikkiä. Mietin mahtaisiko tälläinen pikku kylä, jossa pääsee kurkistelemaan pieniin sienimökkeihin sisälle, toimia vaikkapa lasten vaatteiden kuosina. Tein muutamia pikaisia kokeiluja miltä sienikylä näyttäisi toistuvana kuviona ja kokeilin muutamia eri värejä. Edelleen painotan osaamattomuuttani tuota kyseistä ohjelmaa kohtaan, enkä osaa sillä kovinkaan erikoisia temppuja. Kokeiluni ovat ehkä enemmänkin sellaisia suuntaa antavia ja hiomista vaativia raakileita. Kurkistakaapa seuraavaksi sienikylään ja antakaa rohkeasti kommenttia.

Sienitalokylä

Syksyllä minulle koittaa uudet tuulet kun lähden opiskelemaan käsi- ja taideteollisuuden perustutkintoa. Jännittää ja pelottaa yhtä aikaan kun olen niin juurtunut tänne kotiin näiden muutamien vuosien aikana. Samaan aikaan olen erityisen ylpeä itsestäni kun lähden vihdoinkin yrittämään jotain mistä olen uskaltanut vain unelmoida. Yritän syksyllä päivitellä blogia mahdollisimman tiuhaan ja pitää teidät matkassa mukana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)