ompelu ja kuvitus

Rusettipannat

Turbaanipipoista onkin hyvä siirtyä samantyylisiin rusettipantoihin, nimittäin sain viestin, jossa kyseltiin voisinko tehdä sellaisen. Muutaman pinterestohjeen selailun jälkeen vastasin, että eiköhän sellainen onnistu.

Kangasvaraston sekä vaatekaappien totaalisen penkaamisen jälkeen löysin hyvää materiaalia rusettipantojen harjoittelua varten. Materiaalina toimi trikoopaita, toppi, Fannyn pieneksi jäänyt mekko sekä leggarit. Innostuinkin taas tästä aiheesta niin kovin, että tuli ommeltua kasa pantoja fannylle sekä itselleni. Näiden lisäksi jäi iso kasa myös ylimääräisiä rusettipantoja.

Rusettipannat

Kuvassa olevat pannat ovat kaikki ylimääräisiä meille. Kaksi pannoista (valkoinen sekä toinen valkoinen mustalla rusetilla) ovat n. 1v kokoa. Venyvät kyllä meidän isopäiselle 1v7kk peetulle, mutta ovat aika kireät. Loput pannat on tehty Fannyn pää mukaan (50cm), mutta ovat kyllä sopivat peetukin päähän. Jos teillä on koti jollekin näistä rusettipannoista niin ole yhteydessä vaikka Facebookin kautta.

Tältä näyttää rusettipanta, toisissa pannoissa on hieman pienenpi rusetti.

Löysin myös vanhan leopardikuvioisen neuletuubihuivin, jota en ollut käyttänyt kertaakaan. Innostuin tekemään siitä samistelu pannat minulle ja Fannylle. Nämä pannat ovat super kivoja myös ilman tuota rusettia ja päädyinkin oman versioni tekemään ilman sitä.

Samikset
Hmmmmm…
Tykkään!!!
Sitten vielä hieman Fannyn poseerausta
Rusettipanta
Söpönä

Ainiin.. Tätä leopardituubihuivia olisi jäljellä sen verran, että siitä saisi samanlaiset samistelu pannat jollekin äidille ja tytölle tai sitten kahdelle tytölle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)