Touhua lapsille

Minecraft asu naamiaisiin

Ompelukset ja omat projektit oli nyt tämän viikon huili tauolla kun piti väkerrellä Epulle naamiaisasua. Epulla oli nimittäin elämänsä ensimmäinen koulu disco. Jännää!! Halloween discoon sai halukkaat pukeutua ja Eppuhan tietenkin kuului näihin halukkaisiin.

Itselläni on ollut tapana väkertää tälläisiin naamiaisiin itse asut. Tämä tapa on jäänyt omasta lapsuudestani, silloin ei tainnut kaupoista saada kun jonkin sortin naamareita, joten asut piti itse keksiä ja toteuttaa. Kaiken lisäksi asujen toteuttaminen on kivaa ja jännää sekä edullisempaa kun ostaa kaupasta valmis puku.

Eppu on minecraft fani, joten kyllä me heti tiedettiin, että puku tulee liittymään tähän. ”Pahikseen” sitten päädyttiin koska kyse oli halloweenista. Pinterestistä löytyy monia upeita asu ideoita ja sieltä me tämäkin asu löydettiin. Idea ei siis ole omani, mutta halusin kuitenkin jakaa tämän, koska pahvista ja paperista sai loihdittua jotain hienoa. Puku ei ole ihan suoraan keneltäkään lainattu vaan yhdistelmä eri pukuja sekä kotoonta löytyviä materiaaleja.

Tähän tyyppään ei oikeastaan tarvinut kuin pahvia, harmaan sävyisiä papereita, liimaa, ilmastointiteippiä ja kontaktimuovia. Pahvilaatikosta syntyi hahmon pää, kun liimasin siihen erisävyisiä harmaita paperi, pahvi ja teippi neliöitä, jotka lopuksi päälystin kontaktimuovilla. Pahvilaatikon sisälle liimasin Epun pään kokoisen pahvirinkulan, joka pitää laatikon tukevasti päässä. Ase ja nuoli ovat myös pahvista, ilmastointiteipistä ja kontaktimuovista tehtyjä väkerryksiä, jotka olen päälystänyt koristeteipillä. Epun vaatekaapista löytyi perus musta paita sekä mustat housut, joihin ilmastointiteipillä teipattiin luut.

Siitä vaan liimailemaan. 

Mielestäni halpaa, hauskaa ja aika komea puku siitä syntyi. Eppu oli kyllä ihan innoissaan puvusta ja kyllä koulun pihalla pukua ihasteltiin. Jos teiltä löytyy minecraft faneja niin kannattaa kokeilla tällaisen puvun tekoa. Puku ei vaatinut kun hieman pitkää pinnaa noiden kuutioiden leikkaamisessa ja liimaamisessa. Lisäksi tästä puvusta sai hyvän rooliasun myös leikkeihin.

Naamari ja jousipyssy valmiina
Minecraft asu naamiaisiin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)