Uncategorized

Miltä näyttäisi kisut kankaana

Miten tämän nyt kertoisi teille niin, että se oikea tunne välittyisi; OLEN HIRMUISEN KOVASTI INNOISSAAN NYT!! Vihdoinkin sain siis ladattua tähän koneelle ohjelman, jolla pystyn hieman luonnostelemaan ja suunnitelemaan piirustuksistani kankaita (tai siis miltä mahdollisesti näyttäisivät kankaina). Tässä onkin nyt sitten tovi mennyt harjoitellessa ja todellakaan en osaa vielä puoliakaan siitä mitä tuolla ohjelmalla pystyy tekemään. Halusin kuitenkin nyt esitellä ensimmäisen kokeiluni kankaasta, joka omasta mielestäni olisi mitä hellyyttävin.

Kuva on Fannyn piirtämä ja mielestäni täydellinen juuri tähän tarkoitukseen. Pakko kertoa hieman Fannyn piirustustekniikasta, jolla tämä kuva syntyi. Fanny siis piirteli omasta kädestään kuvia, joista hän siten väritteli erilaisia eläimiä. Kisu onkin syntynyt siten, että käsi on nyrkissä ja kaksi sormea on pystyssä. Paperille piirretään sitten käden ääriviivat. Nerokas tapa luoda taidetta mielestäni.

Fannyn kisu

Piirsin Fannyn kisun läpi mustalla tussilla ja skannasin sen koneelle. Ohjelmalla sitten värittelin kisuja ja liitin samanlaisen pikkukisun ison vierelle. Kokeilin erilaisia värejä ja kääntelin kisuja, mutta mielestäni näin yksinkertaisesti siitä tuli paras. Ajattelin kokeilla teettää tästä kangasta ja kokeilla miltä tämä kuvio toimisi vaatteessa. Vaikkapa, joku ihana mekko. Näistä saisi myös ihanat verhot, lakanat tai tyynynpääliset.

Tässä kisut isoina.
Miltä näyttäisi kisut kankaana
Kisut eriväreissä.
Tässä taas kisut monena.

Nyt arvon lukiat arvostaisin kovasti jos kertoisitte mielipiteenne kisukankaasta.

2 thoughts on “Miltä näyttäisi kisut kankaana

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)