Artesaaniksi ompelu ja kuvitus Tekstiilin suunnittelu

Lahja vauvalle

Muistan, miten ihanaa oli keräillä kotiin vauvalle tavaroita aina odotusaikana. Pidin erityisesti siitä kun pinnasängyn sai laittaa valmiiksi vauvaa varten. Oli ihanaa valita niitä pinnasängyn petivaatteita ja ajatella, että kohta siellä tuhisisi pikkuinen. Nukkuvan vauvan ihastelua tuli harrastettua usein ja jos hänet malttoi nostaa rinnalta sänkyyn oli hänet ihana peitellä suloisiin lakanoihin. Tämä ajatus mielessäni lähdin toteuttamaan pussilakanoita pikku tuhisijoille. Ensinmäisestä työstäni syntyi lahja vauvalle.

Kisupussilakanat
Käsinpainetut lakanat
Onko tässä paketissa hyvän unen salaisuus?
Lahja vauvalle

Tein lakanoita eri kuoseilla ja esittelen ensimmäiseksi lakanat, joissa on teille tuttu hahmo. Lakanat ovat käsinpainetut ja niiden päähenkilö on tietysti kisu. Kisut komeilevat pussilakanan jalkopäässä sievänä rivistönä. Lakanoille kaveriksi syntyi pikkuinen kisupehmo. Yhdessä näistä syntyi lahja pikkuiselle prinsessalle. Tekstiiliväri lupaa pysyvyyden 60asteen pesussa.

Mitä mieltä olette tälläisestä lahjaideasta uudelle vauvalle? Olisiko näissä hyvän unen salaisuus?

Muistui mieleeni, että blogini alku ja juuri olivat juuri vauvanpussilakanat. Lakanat syntyivät kuopuksellemme Peetulle ja niissä seikkaili Epun piirtämät eläimet. Laitankin tähän loppuun linkin, josta pääsee kurkistamaan niitä ihanuuksia http://www.ihanuuksiaideasta.fi/vauvalle-pussilakana-kirpputori-loydosta/

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)