Tekstiilin suunnittelu

Kisuille kaveriksi hra mirrit

Tajusin eilen, että kisut kuosina oli aika tytöille suunnattua tavaraa. Vaikka piirtäjänä on ollut tyttö, on itse kisu kuitenkin ulkonäöltään hahmo, joka sopisi sekä tytön että pojan vaatteisiin. En tosiaan ollut ajatellut sitä ennen eilistä. Niinpä sitten päätin kokeilla miltä mahtaisi näyttää kisu pojille suunattuna kankaana. Kisulle vaan mirri kaulaan ja vähän toisenlaista väritystä niin hra mirrit olivat valmiina (joo kuulostaa helpolta, mutta tosiaan itse luomisprosessi oli yhtä ongelmaa täynnä ja kone tilttasi kaksi kertaa, onneksi minä en tälläkertaa kertaakaan).

Kisuille kaveriksi hra mirrit
Nämä mirrit hieman eri asennoissa.
Tämä liitto toimisi ihanasti lakanoissa tai verhoissa.

Tykkään tästä hra mirri kuvasta niin paljon. Tässä on sellaiset värit, josta itse kovin tykkään. Haluaisin nukkua hra mirri lakanoissa ja toimisipa tuo kahden mirrin liitto somistamaan vaikka lastenhuoneen seinää tauluna. Minkälaisia ajatuksia teissä herättää nämä hra mirrit?

3 thoughts on “Kisuille kaveriksi hra mirrit

    1. Kiitos kommentista. Tosiaan pinkki oli todella pinkki, ohjelmassa näytti hieman vaaleammalta mutta kun lisäsin kuvan tänne niin väri hieman muuttui räikeämmäksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)