ompelu ja kuvitus

Heijastinliivi-itse tehty

Perheessä, jossa on kolme lasta ei oikein yksi heijastinliivi riitä kaikille (uskokaa tai älkää), joten idea tähän heijastinliiviin syntyi vähän kuin pakon edessä. Tietty meiltä löytyy kasa muita heijastimia, mutta pidän heijastinliivejä äärimmäisen kätevinä. Ulos lähtemisessä säästää tuhannesti aikaa kun ei tarvitse koristella lasta kuin joulukuusta niillä roikkuvilla heijastimilla. Roikkuvat heijastimet eivät myöskään mielestäni näy riittäävän hyvin etenkään jos niitä on vain yksi. Niiden kanssa tuskin on kovin kiva pyöriä maassa ja pahimmassa tapauksessa ne jäävät kiinni johonkin ja rikkovat vaatteen (painajainen).

Heijastinliivit ovat usein aika yksinkertaisia. Päätin tästä Fannyn heijastinliivistä tehdä nyt pikkuisen upeamman version niihin tavallisiin verrattuna. Ystävältä saatu neonpinkki paita sopi tarkoitukseen täydellisesti. Kuvaksi etupuolelle suunnittelin ruusun ja takapuolelle linnun.

Mitä tuumaatte tästä neonpinkistä heijastinliivistä, johon olen heijastinkankaasta leikannut ja ommellut kuvat? Tykkäisikö teidän tyttö tälläisestä?

Etupuolella ruusu
Takapuolella lintu
Näin kuva loistaa takaa
Näin kuva loistaa edestä
Tästä paidasta heijastinliivi syntyi

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)