ompelu ja kuvitus

Farkkujen muodonmuutos tekstiilitussilla

Tiedätte varmasti tunteen kun vaatekaapista ei löydy mitään päälle pantavaa vaikka se tursuaa vaatetta. Lisäksi rahapussi ammottaa tyhjyyttä, joten kaupoillekaan ei auta marssia. Entä jos kokeilisi luoda jotain itselle, siitä mitä kaapista löytyy? Farkkujen muodonmuutos tekstiilitussilla, pelastaa pukeutumisongelman (ainakin tällakertaa).

Muutama viikko sitten meillä oli pikkujoulu kemut ja ainainen ongelmani on, ettei ikinä ole mitään päälle pantavaa. Kaapin kaivelusta useampaan otteeseen oli kuitenkin se hyöty, että löysin sieltä käyttämättä jääneet farkkuni. Näistä farkuista puuttui ”se jokin”, mutta en ollut raaskinut heittää niitä poiskaan. Hetken niitä tuijoteltuani, päätin hieman uudistaa niitä tekstiilitussilla sekä ratkojalla.

Idea kuvaan syntyi helposti. Olen haaveillut tatuoinnista ja sitä myötä katsellut Pinterestistä kuvia unisieppareista. Uskoin, että sellainen kuva toimii hyvin farkuissa kun se näyttää hyvältä ihollakin. Yhtä tietynlaista kuvaa ei löytynyt, joten yhdistelin erikuvia saadakseni itseäni miellyttävän kokonaisuuden.

Piirsin kuvan tekstiilitussilla suoraan farkulle ilman sen kummempaa hahmottelua. Housut olivat seisoneet niin kauan käyttämättöminä, joten jos kuva menisi pieleen, ei olisi mitään menetettävää. Kuvan lisäksi ratkoin farkkujen polvia hieman risoiksi.

Unisieppari

Näiden housujen ulkomuoto muuttui hetkessä. Lisäksi tuli samanlainen tunne kun shoppailun jälkeen siitä kun saa jotain uutta itselle (vaikka oikeasti ei saanutkaan).  Tässä toteutui melkein myös se haave tatuoinnista vaikka nyt sen voikin riisua illan päätteeksi. Pitääkin käydä loppu vaatekaappi läpi, josko sieltä löytyisi jotain muutakin pelastettavaa.

Farkkujen muodonmuutos tekstiilitussilla
Pikkujoulu vaatteet

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se myös ystävillesi :)